Ders Zümre Bölümleri tarafından okulda yapılan ortak sınavlar sonrası ders kazanımlarının gerçekleşme oranlarının değerlendirilmesi, raporlanması ve eksik kalan kazanımların tamamlanmasına yönelik çalışma yapılması.

TEKİR-AĞ ARALIK PROJESİ

04.01.2023 159

Sınav haftası bitiminde zümre başkanları öğretmenler odasında ders kazanımlarının gerçekleşme oranlarıyla alakalı değerlendirme yapmıştır. Sınavlarda eksik kalan kazanımlarla alakalı dönem sonuna kadar genel müfredatın işleyişini aksatmadan tekrarların yapılması ve gerektiği takdirde soru çözümleriyle de durumun desteklenmesine karar verilmiştir.

23-09-202223-09-2022