Ders Zümre Bölümleri tarafından okulda yapılan ortak sınavlar sonrası ders kazanımlarının gerçekleşme oranlarının değerlendirilmesi, raporlanması ve eksik kalan kazanımların tamamlanmasına yönelik çalışma yapılması.

TEKİR-AĞ MAYIS PROJESİ

05.06.2023 386

Okulumuzda yapılan 2. dönem ortak sınavları sonrası ders zümre başkanları öğretmenler odasında toplanarak yapılan sınavları, sınavların sonuçlarını ve kazanımların öğrencilere etkili bir şekilde kazandırılıp kazandırılmadığıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Her zümre kendi dersiyle ilgili mevcut durumu dile getirdi. Sene sonu yapılacak yıl sonu toplantısında da burada konuşulan konulara gerekirse değinilmesi gerektiği söylendi.

05-06-202305-06-2023