EBA portalının öğretmen ve öğrenciler tarafından kullanım oranının (Eylül-Ekim-Kasım-Aralık) okul bazlı olarak değerlendirilmesi , varsa iyileştirmeye açık alanlara yönelik çalışmalar yapılması ve okul web sitesinde yayımlanması.

TEKİR-AĞ ARALIK PROJESİ

16.12.2022 118

Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık ayları için EBA üzerinden alınan rapor sonuçları aşağıdaki görsellerde yer almaktadır. Okulumuz Ergene ilçesinde EBA'ya giriş sayısı ve kullanım süresi alanlarında birinci sıradadır.

Öğrencilerimizin Giriş Sayısı ve Kullanım Süresi bakımından öğretmenlerimizden daha aktif olduğu görülmüştür. Bu sebeple öğretmenlerimiz arasında da EBA kullanımının teşviki için toplantılar yapılması ve giriş yapmayan öğretmenlerimizin de EBA'yı kullanması sağlanacaktır.

16-12-202216-12-202216-12-2022