"Yeşil ve Kapsayıcı Dijital Okulumuz" isimli Erasmus+ Projemiz Hibe Desteği Almaya Hak Kazanmıştır

23.08.2022 134

Yıldırım Beyazıt Han Ortaokulu Müdürlüğü olarak 2022 yılı çağrı döneminde Erasmus+ Okul Eğitimi Personel ve Öğrenci Hareketliliği kapsamında okulumuzca sunulan 2022-1-TR01-KA122-SCH-000075876 numaralı ve "Yeşil ve Kapsayıcı Dijital Okulumuz" başlıklı projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Projemiz ile okulumuzdan öğretmenlerimiz öğretme görevlendirmesi, kurs ve çalışma ile işbaşı faaliyeti gerçekleştirecek, öğrencilerimiz grup öğrenci hareketliliğine katılacaktır. Ayrıca, okulumuza projemiz kapsamında 1 uzman daveti gerçekleştirilecektir. Projenin hazırlanmasında emeği olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...