Eğitim-öğretim yılı içerisinde Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında İl Müdürlüğü ya da okul tarafından seçilmiş olan kitaplardan birinin öğretmenler ve idareciler tarafından okunması, birlikte tahlil edilmesi.

TEKİR-AĞ NİSAN PROJESİ

11.04.2023 92

Okulumuzda Eğitim-öğretim yılı içerisinde Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında Başarısızlığın Olmadığı Okul isimli kitap öğretmenlerimiz tarafından okunarak tahlil edilmiştir.

William Glasser'in Amerika'daki bir okulda yapmış olduğu çalışmalar sonucu elde ettiği verilerden yola çıkarak hazırlamış olduğu kitapta okullardaki başarısızlığın nedenleri ve başarısızlığın üstesinden gelinebilemsi amacıyla oluşturduğu yol haritasını gözler önüne sermiştir.

11-04-202311-04-2023