Ulusal ve yerel düzeyde çeşitli konularda düzenlenen yarışmalara katılım sağlanması, dereceye giren öğrencilerin duyurulması, veliler ve ilçe halkıyla paylaşılması.

TEKİR-AĞ MAYIS PROJESİ

25.05.2022 301

Okulumuz, Ulusal düzeyde Teknofest yarışmasına 2 adet başvuru yapmıştır. Başvuruların ikisi de başarılı bulunarak bir sonraki aşamaya geçmiş durumdadır.

• 366663 numaralı başvuru ön değerlendirme aşamasını geçmiş olup hazırlanan detay raporunun sonucu beklenmektedir.
  • 367275 numaralı başvuru ön değerlendirme aşamasını geçmiş olup detay raporu hazırlanıp incelemeye sunulacaktır.

Bunun dışında yerel düzeyde Tekirdağ Kodluyor ve Stem Projesi kapsamında gerçekleştirilen 23 Nisan Kodlama ve Stem Yarışmasında öğrencimiz katılım belgesi kazanmıştır.

25-05-202225-05-2022